PP HT lefolyó csövek és idomok | Pestan.eu
Flickr
Blogger
Twitter
Tweets by PestanKft

PP HT lefolyó csövek és idomok

HT (PP) Csövek és szerelvények

pdf

Az otthoni és utcai csatornarendszerekhez használt csöveket, a megfelelő összekötő karmantyúkkal a szennyvízeltávolításához lehet felhasználni. A csövek összeszerelése rendkívül egyszerű, az összekötő elemek a gumitömítés miatt egyáltalán nem szivárognak. A csövek legfeljebb+90°C hőterhelést bírnak ki. A csövek ellenállnak a sósvíznek, alkoholnak, savaknak, lúgoknak, szulfátoknak, agresszív gázoknak és az összes tisztítószernek. Mindemellett a csövek nem használhatók olyan szennyvízszállítására, amelynek magas a benzol, benzin vagy aceton tartalma.

Főbb jellemzők, technikai adatok és alkalmazás

 • Nagyon könnyű anyag
 • Könnyű módszer a szennyvízszállítására és kezelésére
 • Gyors és olcsó összeszerelés
 • A csatlakozók ellenállnak a víznek és az egyéb folyadékoknak
 • Ellenállnak a korróziónak a lúgos, savas vagy agresszív környezetben
 • Elektromos szigetelést biztosítanak és ellenállnak a mechanikai hatásoknak
 • A garantált élettartam több mint 50év
 • Gyakorlatilag nincs költsége a csövek karbantartásának
 • Csatlakozás EPDM vagy gumi (EN681) tömítéses tokokkal
 • SRPSEN 1451

 

Miért jó választás a HTPP cső?

HTPP csövekSzámos lehetőség létezik, de kevés köztük az igazán jó megoldás – Ön mégis azt keresi? Ha a lakásban felhasználható csövekről van szó, akkor a szennyvíz eltávolításhoz ajánlhatunk egy remek terméket! A HTPP csövek beszerzésével csak jól járhat!

Nem meglepő, hogy az ember mindig arra törekszik, hogy a lehető legtartósabb megoldást válassza, bármiről is van szó, hiszen senki sem szereti ugyanazt a munkát újra és újra elvégezni. Különösen fontos ez az olyan területeken, ahol nehézkes is az alkatrészcsere – ilyen például a háztartások szennyvízrendszere. Ezeknek a felújítása komoly összegekbe kerül, és nem azért, mert a hozzá tartozó alkatrészek lennének drágák, hanem mert sokszor burkolással is jár a folyamat. A HTPP csövek viszont lehetőséget adnak arra, hogy a lehető legkevesebbszer kelljen hozzányúlni a már elkészített rendszerhez, hiszen rendkívül tartós termékről beszélünk.

Spórolja meg magának a kellemetlenségeket, és ne kockáztasson azzal, hogy silány minőséget használ – ha tartós megoldást keres, akkor a HTPP csövek azok, amelyekkel tényleg jól jár!

Nem szivárog és ellenáll minden tisztítószernek?

Ezt kínálják a PP csövek!

pestan-euSzeretne olyan csöveket tudni otthoni lefolyórendszerében, amelyek rendkívül egyszerűen összeszerelhetők, nem szivárognak és ellenállnak mindenféle káros szernek, a tisztítószerektől kezdve egészen az alkoholig és savakig? Válassza Ön is a PP csöveket!

A PP csövek ’PP’-je a polipropilén nevű, ellenálló anyagra utal, melyet a vegyipar állít elő. Ezek a csövek és tartozékaik egyszerűen szállíthatók és nagyon könnyen összeszerelhetők, akár kevésbé szakavatott kezek által is. A csatlakozások nem szivárognak és kifejezetten jól ellenállnak különböző folyadékoknak, még agresszív, savas környezetben is változatlan marad minőségük.

A PP csövek remekül használhatók otthoni környezetben, hiszen akár ötven esztendőre rúgó élethosszuknak és ritka meghibásodásuknak köszönhetően pénztárcakímélő megoldást jelentenek bárki számára.

A PP csövek és a hozzájuk tartozó fittingek, vagyis tisztító idomok, összefolyók és egyebek több méretben, az Ön egyedi igényeinek megfelelve találhatók meg készletünkben. Szeretne egy ellenálló, biztonságos lefolyórendszert kiépíteni otthonában? Válassza PP csöveinket!

A polipropilén idomok és csövek előnyei

A polipropilén idomok és csövek előnyeiAz általunk forgalmazott polipropilén idomok és csövek a szennyvízelvezetéshez lettek optimalizálva. Maximum 90°C-os hőmérsékletű anyag szállítására alkalmasak, ezen felül ellenállnak sós víznek, alkoholnak, savas és lúgos anyagoknak, szulfátoknak, agresszív gázoknak és tisztítószereknek is.

A polipropilén idomok és csövek óriási előnye abban rejlik, hogy nem csak az összeszerelésük, hanem a karbantartásuk is nagyon egyszerű. Az anyag könnyű, de mégis ellenálló, hosszú évtizedekig megoldást nyújt majd a szennyvíz elvezetésére. Cégünk minőségi termékeket forgalmaz, ezért nem kell tartani attól, hogy valamilyen hiba miatt szennyvíz árasztja el azt a területet, ahol a csövek futnak. Sajnos a rossz minőségű termékek sokkal gyakrabban szorulnak karbantartásra, emiatt végül sokkal drágábbra jönnek ki, nem beszélve a folytonos bosszúságról és a javításra fordított időről.

Válassza Ön is az általunk forgalmazott polipropilén idomokat és csöveket, és élvezze az előnyeiket! A több mint 50 éves garantált élettartam biztosítja Önt termékeink valódi minőségéről!

Minőségi szennyvízelvezetés megbízható csatorna idomokkal, lefolyócsövekkel!

csatorna idomA szennyvíz megfelelő elvezetése alapvető feladat, aminek a szakszerű megoldása mindenhol fontos. A lakossági és ipari területen keletkezett szennyvizet a lefolyócsövek vezetik a csatorna idomokból álló vezetékekbe, onnan pedig a csatornahálózatba.

A minőségi lefolyócsövek és csatorna idomok megléte szavatolja, hogy a rendszer időtálló legyen, és akár évtizedeken át ugyanazokkal a csövekkel lehessen elvezetni a keletkező szennyvizet. A csövek akkor ideálisak, ha rendelkeznek a következő tulajdonságok mindegyikével: nem árt, ha egy csatorna idom könnyű, egyszerűen összeszerelhető, ezt követően pedig szivárgásmentesen képes működni hosszú ideig. Erősnek és ellenállónak kell lenniük, hiszen a szennyvíz változatos összetételű lehet, sokszor savak, lúgok, szulfátok, tisztítószerek is próbára tehetik a minőségüket.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon kiemelkedő minőségben, hosszútávra szóló lefolyó csöveket  és csatorna idomokat! Megadott elérhetőségeinken minden részletet megtudhat!

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Pinned: 16 Aug 2018
 • Ajánlatunk ivóvíz- és csatornahálózatokhoz: Pinned: 20 Jul 2018
 • Pinned: 22 Jun 2018
 • Ismertető a Pestan PVC (KG) csatornacsövekről: Pinned: 25 May 2018
 • Pinned: 20 Apr 2018
 • Pinned: 19 Mar 2018
 • Pinned: 16 Feb 2018
 • Pinned: 15 Dec 2017
 • Pinned: 23 Nov 2017
 • Pinned: 16 Oct 2017