PP HT lefolyó csövek és idomok

HT (PP) Csövek és szerelvények

pdf

Az otthoni és utcai csatornarendszerekhez használt csöveket, a megfelelő összekötő karmantyúkkal a szennyvízeltávolításához lehet felhasználni. A csövek összeszerelése rendkívül egyszerű, az összekötő elemek a gumitömítés miatt egyáltalán nem szivárognak. A csövek legfeljebb+90°C hőterhelést bírnak ki. A csövek ellenállnak a sósvíznek, alkoholnak, savaknak, lúgoknak, szulfátoknak, agresszív gázoknak és az összes tisztítószernek. Mindemellett a csövek nem használhatók olyan szennyvízszállítására, amelynek magas a benzol, benzin vagy aceton tartalma.

Kapcsolat

Főbb jellemzők, technikai adatok és alkalmazás

  • Nagyon könnyű anyag
  • Könnyű módszer a szennyvízszállítására és kezelésére
  • Gyors és olcsó összeszerelés
  • A csatlakozók ellenállnak a víznek és az egyéb folyadékoknak
  • Ellenállnak a korróziónak a lúgos, savas vagy agresszív környezetben
  • Elektromos szigetelést biztosítanak és ellenállnak a mechanikai hatásoknak
  • A garantált élettartam több mint 50év
  • Gyakorlatilag nincs költsége a csövek karbantartásának
  • Csatlakozás EPDM vagy gumi (EN681) tömítéses tokokkal
  • SRPSEN 1451

Polipropilén idomokkal és csövekkel megbízható lefolyórendszereket alakíthat ki!

polipropilén idomokAmikor egy lefolyórendszer megtervezésre kerül, akkor mindenképpen hosszútávon gondolkodunk, egy megbízható és strapabíró végeredményt szeretnénk elérni, amivel sokáig nem lesz gondunk. Mivel a lefolyórendszerek professzionális és otthoni felhasználás közben különböző intenzitású szennyvizet fognak elvezetni, így kiemelten fontos, hogy olyan anyagot válasszunk, ami ellenáll akár a szélsőséges környezetnek is. A polipropilén idomok és csövek tökéletesen alkalmasak erre a feladatra!

Már a legelső lépéstől, a helyszínre szállítástól is könnyű dolgunk van velük a csekély súlyuk miatt, ám ez ne tévesszen meg senkit, nem megy a minőség rovására! A polipropilén csövek rendkívül strapabíróak legyen szó akár mechanikai hatásokról, akár a korrózióról, garantált 50 éves élettartamuk maximálisan kihasználható.

Cégünk több éves forgalmazói tapasztalattal rendelkezik, így ha Ön is egy megbízható cégtől szeretné beszerezni a polipropilén idomokat és csöveket, akkor garantáltan nem fog csalódni! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Miért jó választás a HTPP cső?

HTPP csövekSzámos lehetőség létezik, de kevés köztük az igazán jó megoldás – Ön mégis azt keresi? Ha a lakásban felhasználható csövekről van szó, akkor a szennyvíz eltávolításhoz ajánlhatunk egy remek terméket! A HTPP csövek beszerzésével csak jól járhat!

Nem meglepő, hogy az ember mindig arra törekszik, hogy a lehető legtartósabb megoldást válassza, bármiről is van szó, hiszen senki sem szereti ugyanazt a munkát újra és újra elvégezni. Különösen fontos ez az olyan területeken, ahol nehézkes is az alkatrészcsere – ilyen például a háztartások szennyvízrendszere. Ezeknek a felújítása komoly összegekbe kerül, és nem azért, mert a hozzá tartozó alkatrészek lennének drágák, hanem mert sokszor burkolással is jár a folyamat. A HTPP csövek viszont lehetőséget adnak arra, hogy a lehető legkevesebbszer kelljen hozzányúlni a már elkészített rendszerhez, hiszen rendkívül tartós termékről beszélünk.

Spórolja meg magának a kellemetlenségeket, és ne kockáztasson azzal, hogy silány minőséget használ – ha tartós megoldást keres, akkor a HTPP csövek azok, amelyekkel tényleg jól jár!

Nem szivárog és ellenáll minden tisztítószernek?

Ezt kínálják a PP csövek!

pestan-euSzeretne olyan csöveket tudni otthoni lefolyórendszerében, amelyek rendkívül egyszerűen összeszerelhetők, nem szivárognak és ellenállnak mindenféle káros szernek, a tisztítószerektől kezdve egészen az alkoholig és savakig? Válassza Ön is a PP csöveket!

A PP csövek ’PP’-je a polipropilén nevű, ellenálló anyagra utal, melyet a vegyipar állít elő. Ezek a csövek és tartozékaik egyszerűen szállíthatók és nagyon könnyen összeszerelhetők, akár kevésbé szakavatott kezek által is. A csatlakozások nem szivárognak és kifejezetten jól ellenállnak különböző folyadékoknak, még agresszív, savas környezetben is változatlan marad minőségük.

A PP csövek remekül használhatók otthoni környezetben, hiszen akár ötven esztendőre rúgó élethosszuknak és ritka meghibásodásuknak köszönhetően pénztárcakímélő megoldást jelentenek bárki számára.

A PP csövek és a hozzájuk tartozó fittingek, vagyis tisztító idomok, összefolyók és egyebek több méretben, az Ön egyedi igényeinek megfelelve találhatók meg készletünkben. Szeretne egy ellenálló, biztonságos lefolyórendszert kiépíteni otthonában? Válassza PP csöveinket!

Kapcsolat

A polipropilén idomok és csövek előnyei

A polipropilén idomok és csövek előnyeiAz általunk forgalmazott polipropilén idomok és csövek a szennyvízelvezetéshez lettek optimalizálva. Maximum 90°C-os hőmérsékletű anyag szállítására alkalmasak, ezen felül ellenállnak sós víznek, alkoholnak, savas és lúgos anyagoknak, szulfátoknak, agresszív gázoknak és tisztítószereknek is.

A polipropilén idomok és csövek óriási előnye abban rejlik, hogy nem csak az összeszerelésük, hanem a karbantartásuk is nagyon egyszerű. Az anyag könnyű, de mégis ellenálló, hosszú évtizedekig megoldást nyújt majd a szennyvíz elvezetésére. Cégünk minőségi termékeket forgalmaz, ezért nem kell tartani attól, hogy valamilyen hiba miatt szennyvíz árasztja el azt a területet, ahol a csövek futnak. Sajnos a rossz minőségű termékek sokkal gyakrabban szorulnak karbantartásra, emiatt végül sokkal drágábbra jönnek ki, nem beszélve a folytonos bosszúságról és a javításra fordított időről.

Válassza Ön is az általunk forgalmazott polipropilén idomokat és csöveket, és élvezze az előnyeiket! A több mint 50 éves garantált élettartam biztosítja Önt termékeink valódi minőségéről!

Minőségi szennyvízelvezetés megbízható csatorna idomokkal, lefolyócsövekkel!

csatorna idomA szennyvíz megfelelő elvezetése alapvető feladat, aminek a szakszerű megoldása mindenhol fontos. A lakossági és ipari területen keletkezett szennyvizet a lefolyócsövek vezetik a csatorna idomokból álló vezetékekbe, onnan pedig a csatornahálózatba.

A minőségi lefolyócsövek és csatorna idomok megléte szavatolja, hogy a rendszer időtálló legyen, és akár évtizedeken át ugyanazokkal a csövekkel lehessen elvezetni a keletkező szennyvizet. A csövek akkor ideálisak, ha rendelkeznek a következő tulajdonságok mindegyikével: nem árt, ha egy csatorna idom könnyű, egyszerűen összeszerelhető, ezt követően pedig szivárgásmentesen képes működni hosszú ideig. Erősnek és ellenállónak kell lenniük, hiszen a szennyvíz változatos összetételű lehet, sokszor savak, lúgok, szulfátok, tisztítószerek is próbára tehetik a minőségüket.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon kiemelkedő minőségben, hosszútávra szóló lefolyó csöveket  és csatorna idomokat! Megadott elérhetőségeinken minden részletet megtudhat!

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu