Fluenta falon belüli WC

Fluenta falon belüli WC a modern fürdőszobákba

Fluenta falon belüli WCFluenta falon belüli WC tökéletes megoldás azoknak, akik praktikus megoldásokat keresnek a fürdőszobába, de a dizájnt sem tartják mellékesnek!

Egy modern fürdőszoba sokféle szempontnak tesz eleget, hiszen a helyiség akkor tekinthető ideálisnak, ha kényelmes a lakók számára, ugyanakkor esztétikus, sőt, elegáns. Különösen kényes kérdés a WC, amivel kapcsolatban mindezeken felül a maximális higiénia sem hagyható figyelmen kívül. A Fluenta falon belüli WC képes eleget tenni az összes elvárásnak, ami felmerülhet, hiszen kifejezetten a modern kor igényei ihlették!

Fluenta WC legnagyobb előnye, hogy a hozzá kapcsolódó rejtett öblítőtartály és a vízvezetékek lényegében láthatatlanok maradnak, hiszen a falon belül helyezkednek el. Ez a megoldás helytakarékos, a beépítést illetően nagyobb teret enged az egyedi elképzeléseknek, nem utolsó sorban pedig rendkívül stílusos. Az innovatív zárószerkezetnek köszönhetően a Fluenta falon belüli WC használata komfortos és biztonságos, ugyanis az ülőke nem tud hirtelen lecsukódni. Érdemes kiemelni továbbá, hogy a perem nélküli kialakítás révén a WC könnyedén tisztán tartható, hiszen a baktériumok és szennyeződések nem tudnak megtapadni a résekben.

Ha felkeltette érdeklődését a Fluenta WC, lépjen velünk kapcsolatba, segítünk, hogy egy ilyen korszerű modell gazdagítsa az Ön fürdőszobáját is!

Kapcsolat

Fluenta Concealed Cistern Technical Információk:

Fluenta Concealed Cistern Technical Információk

Technikai információk:

  • Öblítő tartály térfogata: 9 liters
  • Szerelés kettős öblítéshez
  • Nagy öblítés: 6L / 9L
  • Kis öblítés: 3L / 4.5L
  • Csatlakozás a vízellátáshoz: a felső középső / jobb oldalon
  • Tartókeret 40 x 40 mm-es profilokból
  • Támogató keret felülete kék színű porszórással védett
  • Támasztólábak – 0 és 20 cm között
  • A falak előtti telepítéshez szükséges tartók köre: 15 és 20 cm között
  • Alkalmas 18-23 cm axiális távolságú WC-csészék telepítésére

Fluenta Console WC:

Fluenta Console WC

A falon belüli WC előnyei

A falon belüli WC előnyei falon belüli WC a modern szanitereket képviseli. A wc tartály hagyományosan falon kívüli felszereléssel telepíthető, a korszerűbb megoldás azonban több olyan előnnyel is rendelkezik, amivel az elődje viszont nem. A hagyományos wc tartályt a falra szerelik, ez azt jelenti, hogy minden látható és a falba nem kerül semmi a szaniterből. Az új megoldás lényege, hogy a szaniter rejtett öblítő tartállyal rendelkezik, amit a fal mögé építenek be, a vízvezetékekkel együtt.

A  falon belüli WC sokkal letisztultabb külsővel rendelkezik, aminek köszönhetően a fürdőszobából is elegáns vizesblokk válik. Az aktuális felhasználói igényekre rímel az is, hogy még a vizesblokkokban is minél kevesebb vezeték, cső legyen szem előtt. A falba építéssel ez a probléma is egyszerűen kiküszöbölhető. A megfelelő szaniterekkel és fürdőszoba bútorokkal kiegészítve egy stílusos berendezéssel kialakított fürdőszoba készül el. A minimalista kialakítás lehetővé teszi, hogy ebből a helyiségből is igényes, jól kihasználható tér váljon.

A  falon belüli WC a szerelés szempontjából sem jelent nagyobb kihívást, mint egy hagyományos szaniter esetében. A vízvezeték szerelő a szaniter alkatrészeihez könnyen hozzá tud férni, kivizsgálni a fennálló hibát és a betöltő szelep vagy a leeresztő szelep hibáját is egyszerűen ki tudja javítani. Amennyiben csere alkatrészre van szükség, azt is be lehet szerezni probléma nélkül.

A  falon belüli WC nem csupán nagyon esztétikus külsővel rendelkezik, hanem még a működésére sem lehet panasz. Csendes, nem csap túl nagy zajt a víz leengedésekor sem. Amellett, hogy élhetőbb otthont lehet a használatával megteremteni, még kevesebb takarítással is jár, mert a szaniter egy része a falban van. A helytakarékosság egy újabb szintje valósul meg a  falon belüli WC tartályokkal, amiket általában acélvázzal telepítenek a falba, akár sarokba is.

A  Fluenta falon belüli WC a Pestan egyik népszerű terméke, megfizethető áron! Érdeklődjön az általunk forgalmazott szaniterekről elérhetőségeinken!

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu