Confluo

Confluo padlóösszefolyó: funkcionalitás és dizájn a fürdőszobában

Confluo padlóösszefolyó mindent egyesít magában, amire egy modern fürdőszobában szükség lehet a víz elvezetéséhez! Annak érdekében, hogy a fürdőszobában töltött idő gondtalanul teljen, minden kiegészítő elemet körültekintően kell megválasztani, így a padlóösszefolyónak is nagy jelentősége van.

Confluo padlóösszefolyó maradéktalanul eleget tesz a modern kor igényeinek, hiszen funkcionalitás és dizájn tekintetében is az élen jár. A Confluo padlóösszefolyót olyan tulajdonságok emelik ki a hagyományos típusok közül, mint a könnyű telepíthetőség, remek áramláskapacitás és hosszú élettartam.

Többféle beállítási lehetőség és pótalkatrész biztosítja, hogy a padlóösszefolyó illeszkedjen a környezet sajátosságaihoz, illetve az egyedi igényekhez. Akár három csatlakozón keresztül érkezhet a víz a csatornába, lehetőség van impregnált tartó felszerelésére és kényelmesen állítható a padlórács magassága.

Mindez stílusos formában ölt testet, melynek köszönhetően a Confluo padlóösszefolyó bármelyik fürdőszobában jól mutat. Amennyiben professzionális megoldást keres a fürdőszobába, ismerkedjen meg a Confluo változatos termékkínálatával!

 

 

pdf
 

A padlóösszefolyókat nem érdemes kihagyni a vizesblokkból!

A padlóösszefolyókat nem érdemes kihagyni a vizesblokkból!A padlóösszefolyókat mindneki ismeri, ezek azok a kis kerek, vagy négyzet alakú elemek a vizesblokkok padlójába építve. Tudjuk, hogy mi a nevük és hol találhatóak, de azt már csak kevesen tudnák megfogalmazni, hogy pontosan mi a szerepük, miért vannak ott, ahol vannak.

A padlóösszefolyók gondoskodnak több dologról is, aminek következtében egy épületben hosszú távon fenntartható az alapvető komfortérzet. Ezeket a kis méretű, de annál hasznosabb elemeket ma már sok helyen be sem építik a vizes blokk padlójába, pedig bizonyos helyzetekben a meglétük nagyon fontossá válhat. A padlóösszefolyók a vízelvezetésről gondoskodnak, tehát, ha kiönt a kád, csőtörés következik be vagy egyszerűen csak kiömlik a felmosóvíz a háztartásban, akkor nem mindegy, hogy van-e a padlón padlóösszefolyó, vagy nincs. Ha van, a víz gond nélkül lefolyik, és nem ázik el az egész helyiség. A padlóösszefolyó ennél azonban többet is tud. A modern és korszerű modellek anyaga és kialakítása sokoldalúbbá teszi őket a hagyományos padlóösszefolyókhoz képest. Megakadályozzák, hogy a csatornába jusson a haj, a különféle szennyeződések, ezzel együtt pedig gátat szabnak a dugulás kialakulásának. Tehát, ha meg szeretné előzni a dugulást, mindent meg szeretne tenni az ingatlan megóvása érdekében a vízzel szemben, akkor ne engedje, hogy a padlóösszefolyó kimaradjon az építkezés vagy a felújítás alkalmával.

A padlóösszefolyókat akár design elemként is felfoghatjuk, hiszen a Confluo márka padlóösszefolyói nem csupán innovatívak, de küllemükben is szépek, változatosak. Nem kell csúnyának lennie valaminek, ami hasznos!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, hozzon megfontolt döntést, és ismerje meg közelebbről a Confluo márka által gyártott, napjaink legmodernebb termékei közé tartozó padlóösszefolyókat! Forduljon hozzánk bizalommal, és tudjon meg többet! Szívesen adunk bővebb felvilágosítást a Confluo termékekről, ehhez csupán fel kell vennie velünk a kapcsolatot a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

 

Confluo folyókák

Confluo folyókákA Confluo folyókákat érdemes megismerni, mert valóban új színt hoznak a padlóösszefolyók világába, ugyanis kijelenthetjük róluk, hogy többet tudnak, mint más, hasonló kiegészítők. A folyamatos fejlesztések eredményeként kijelenthetjük, hogy a Pestan megalkotta az okos padlóösszefolyókat, amik a Confluo folyókákban nyertek formát. De mi az, amiben különböznek a Confluo folyókák a többi, átlagosnak mondható padlóösszefolyótól?

A Confluo folyókák precíz kivitelezése és modern tervezése több olyan előnnyel is felruházza ezeket a padlóösszefolyókat, ami miatt gyakorlatilag bárhová beépíthetőek. Hatékonyan megakadályozzák a szennyvíz gázok bejutását a légtérbe. Kialakításuknak köszönhetően könnyen és maximálisan megtisztíthatóak minden szennyeződéstől. A rozsdamentes acélból készült padlóösszefolyó nem csak praktikus és innovatív, de ráadásul dizájnos is; többféle változatban is kapható, hogy mindenki megtalálja a fürdőszobája stílusához illő modellt.

Keressen meg minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, és válasszon saját Confluo folyókát!

 

Miben más a Confluo padlóösszefolyó?

Miben más a Confluo padlóösszefolyó?Az ingatlanok tervezése során fontos, hogy a vízelvezetés kiemelt figyelmet kapjon, ugyanis, ha ez nem történik meg, komoly problémák merülhetnek fel. Emiatt például a fürdőszobákból nem hiányozhatnak a padlóösszefolyók, amelyekből manapság számtalan típus közül válogathatnak az emberek. Ha Ön a padlóösszefolyók közül a legmodernebb, legpraktikusabb típust szeretné megvásárolni, ismerkedjen meg a Confluo termékekkel!

A Confluo padlóösszefolyók minden szempontból eleget tesznek a manapság uralkodó elvárásoknak, amiket a szakemberek támasztanak az összefolyókkal kapcsolatban. Mivel mostanság az építkezések és a felújítások kapcsán a rövid határidő kiemelt tényező, a Confluo padlóösszefolyók gyártói igyekeztek ehhez az elváráshoz alkalmazkodni, így az összefolyókat könnyedén lehet telepíteni az adott területre.

A Confluo padlóösszefolyók funkciójukat tekintve teljesen más előnyöket nyújtanak, mint az eddig megszokott termékek. A neves gyártó termékeivel többé nem kell semmilyen kompromisszumot kötni, ugyanis képesek legalább három lefolyót kapcsolni egy összefolyóba. Ha például valamilyen kivitelezési probléma merülne fel, vagy csak bonyolult megoldásokkal lehetett megoldani a lefolyók elhelyezését, ne bánja, mert a Confluo padlósösszefolyók tökéletesen alkalmazkodnak az adott körülményhez.

A termékek az eddig megszokottól sokkal magasabb biztonsági rendszerrel rendelkeznek, amiről a visszacsapó szelepek gondoskodnak, így még hatékonyabban képesek megakadályozni a szennyvíz gázok bejutását a légtérbe. A visszacsapó szelepek speciális tartozékai a termékeknek, több éves fejlesztési munkának köszönhetően kerültek legyártásra és váltak alkatrészeivé a padlóösszefolyóknak.

A Confluo padlóösszefolyók modern alapanyagokból és korszerű technológia alkalmazásával kerülnek legyártásra, hiszen csakis így képesek betölteni fontos szerepüket. Tapasztalja meg Ön is az innovációk előnyeit fürdőszobájában, konyhájában, vagy akár garázsában, kertjében! A vásárláshoz bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu