Confluo

Confluo padlóösszefolyó: funkcionalitás és dizájn a fürdőszobában

Confluo padlóösszefolyó mindent egyesít magában, amire egy modern fürdőszobában szükség lehet a víz elvezetéséhez! Annak érdekében, hogy a fürdőszobában töltött idő gondtalanul teljen, minden kiegészítő elemet körültekintően kell megválasztani, így a padlóösszefolyónak is nagy jelentősége van.

Confluo padlóösszefolyó maradéktalanul eleget tesz a modern kor igényeinek, hiszen funkcionalitás és dizájn tekintetében is az élen jár. A Confluo padlóösszefolyót olyan tulajdonságok emelik ki a hagyományos típusok közül, mint a könnyű telepíthetőség, remek áramláskapacitás és hosszú élettartam.

Többféle beállítási lehetőség és pótalkatrész biztosítja, hogy a padlóösszefolyó illeszkedjen a környezet sajátosságaihoz, illetve az egyedi igényekhez. Akár három csatlakozón keresztül érkezhet a víz a csatornába, lehetőség van impregnált tartó felszerelésére és kényelmesen állítható a padlórács magassága.

Mindez stílusos formában ölt testet, melynek köszönhetően a Confluo padlóösszefolyó bármelyik fürdőszobában jól mutat. Amennyiben professzionális megoldást keres a fürdőszobába, ismerkedjen meg a Confluo változatos termékkínálatával!

 

 

pdf
 

Confluo lefolyó rács: a hagyományos lefolyó a múlté!

confluo lefolyó rácsSzeretne igazán modern környezetet varázsolni a fürdőben? Ajánljuk figyelmébe a Confluo lefolyó rácsot, amivel elfelejtheti a régi megoldások hátrányait.

Nagyon sok fürdővel kapcsolatban felmerül az igény a korszerűsítésre, ugyanis a jelenlegi körülmények egyre több hátrányt, bosszúságot okozhatnak az emberek számára. Egyeseknek fontos, hogy minél több modern, valóban a kényelmet szolgáló megoldás kerüljön majd előtérbe.

Ilyenkor nem érdemes megfeledkezni a lefolyókról sem, melyek ismert, hagyományos verziói nagy mértékben ronthatják például a zuhanyzó komfortját. Ilyenkor elég arra gondolni, hogy az ember könnyen beleléphet a lefolyó mélyedésébe, ami meglehetősen kellemetlen és még balesetveszélyes is.

Ismerkedjen meg a Confluo lefolyó ráccsal!

A Confluo lefolyó rács a hagyományos típusokkal ellentétben sokkal kényelmesebb és praktikusabb megoldást kínál a zuhanyzó kialakításához. Kifogástalan áramlási sebességgel rendelkezik, nagyon egyszerű telepíteni, minden olyan elvárásnak megfelel, ami napjainkban felmerülhet ezen a területen, sőt!

A letisztult formavilág fontos szerepet tölt be abban, hogy a környezet stílusos legyen, és a Confluo lefolyó rács ezt is meg tudja adni a felhasználóknak. Tökéletesen passzol a modern fürdőszobákba, általa olyan összképet lehet alkotni, ahol az elemek harmóniában állnak egymással, ráadásul az egyedi elképzelések is előtérbe kerülhetnek. Hogyan?

Egyedülálló módon a rács forgatható, a rozsdamentes változat másik oldala burkolható, az üvegesnek pedig rozsdamentes a másik oldala. 3 féle kivitel, 4 féle szín várja az érdeklődőket, érdemes hát időt szánni a válogatásra.

A Confluo a legjobb választás a korszerűsítéshez, tapasztalja meg Ön is az előnyeit! Az új lefolyó hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálja, így bátran tekinthet befektetésként is rá. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a Confluo minőséggel.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat a termékről. Ha kérdezni szeretne a lefolyó rácsról, vagy más termék keltette fel az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

A padlóösszefolyókat nem érdemes kihagyni a vizesblokkból!

A padlóösszefolyókat nem érdemes kihagyni a vizesblokkból!A padlóösszefolyókat mindneki ismeri, ezek azok a kis kerek, vagy négyzet alakú elemek a vizesblokkok padlójába építve. Tudjuk, hogy mi a nevük és hol találhatóak, de azt már csak kevesen tudnák megfogalmazni, hogy pontosan mi a szerepük, miért vannak ott, ahol vannak.

A padlóösszefolyók gondoskodnak több dologról is, aminek következtében egy épületben hosszú távon fenntartható az alapvető komfortérzet. Ezeket a kis méretű, de annál hasznosabb elemeket ma már sok helyen be sem építik a vizes blokk padlójába, pedig bizonyos helyzetekben a meglétük nagyon fontossá válhat. A padlóösszefolyók a vízelvezetésről gondoskodnak, tehát, ha kiönt a kád, csőtörés következik be vagy egyszerűen csak kiömlik a felmosóvíz a háztartásban, akkor nem mindegy, hogy van-e a padlón padlóösszefolyó, vagy nincs. Ha van, a víz gond nélkül lefolyik, és nem ázik el az egész helyiség. A padlóösszefolyó ennél azonban többet is tud. A modern és korszerű modellek anyaga és kialakítása sokoldalúbbá teszi őket a hagyományos padlóösszefolyókhoz képest. Megakadályozzák, hogy a csatornába jusson a haj, a különféle szennyeződések, ezzel együtt pedig gátat szabnak a dugulás kialakulásának. Tehát, ha meg szeretné előzni a dugulást, mindent meg szeretne tenni az ingatlan megóvása érdekében a vízzel szemben, akkor ne engedje, hogy a padlóösszefolyó kimaradjon az építkezés vagy a felújítás alkalmával.

A padlóösszefolyókat akár design elemként is felfoghatjuk, hiszen a Confluo márka padlóösszefolyói nem csupán innovatívak, de küllemükben is szépek, változatosak. Nem kell csúnyának lennie valaminek, ami hasznos!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, hozzon megfontolt döntést, és ismerje meg közelebbről a Confluo márka által gyártott, napjaink legmodernebb termékei közé tartozó padlóösszefolyókat! Forduljon hozzánk bizalommal, és tudjon meg többet! Szívesen adunk bővebb felvilágosítást a Confluo termékekről, ehhez csupán fel kell vennie velünk a kapcsolatot a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

 

Confluo folyókák

Confluo folyókákA Confluo folyókákat érdemes megismerni, mert valóban új színt hoznak a padlóösszefolyók világába, ugyanis kijelenthetjük róluk, hogy többet tudnak, mint más, hasonló kiegészítők. A folyamatos fejlesztések eredményeként kijelenthetjük, hogy a Pestan megalkotta az okos padlóösszefolyókat, amik a Confluo folyókákban nyertek formát. De mi az, amiben különböznek a Confluo folyókák a többi, átlagosnak mondható padlóösszefolyótól?

A Confluo folyókák precíz kivitelezése és modern tervezése több olyan előnnyel is felruházza ezeket a padlóösszefolyókat, ami miatt gyakorlatilag bárhová beépíthetőek. Hatékonyan megakadályozzák a szennyvíz gázok bejutását a légtérbe. Kialakításuknak köszönhetően könnyen és maximálisan megtisztíthatóak minden szennyeződéstől. A rozsdamentes acélból készült padlóösszefolyó nem csak praktikus és innovatív, de ráadásul dizájnos is; többféle változatban is kapható, hogy mindenki megtalálja a fürdőszobája stílusához illő modellt.

Keressen meg minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, és válasszon saját Confluo folyókát!

Miben más a Confluo padlóösszefolyó?

Miben más a Confluo padlóösszefolyó?Az ingatlanok tervezése során fontos, hogy a vízelvezetés kiemelt figyelmet kapjon, ugyanis, ha ez nem történik meg, komoly problémák merülhetnek fel. Emiatt például a fürdőszobákból nem hiányozhatnak a padlóösszefolyók, amelyekből manapság számtalan típus közül válogathatnak az emberek. Ha Ön a padlóösszefolyók közül a legmodernebb, legpraktikusabb típust szeretné megvásárolni, ismerkedjen meg a Confluo termékekkel!

A Confluo padlóösszefolyók minden szempontból eleget tesznek a manapság uralkodó elvárásoknak, amiket a szakemberek támasztanak az összefolyókkal kapcsolatban. Mivel mostanság az építkezések és a felújítások kapcsán a rövid határidő kiemelt tényező, a Confluo padlóösszefolyók gyártói igyekeztek ehhez az elváráshoz alkalmazkodni, így az összefolyókat könnyedén lehet telepíteni az adott területre.

A Confluo padlóösszefolyók funkciójukat tekintve teljesen más előnyöket nyújtanak, mint az eddig megszokott termékek. A neves gyártó termékeivel többé nem kell semmilyen kompromisszumot kötni, ugyanis képesek legalább három lefolyót kapcsolni egy összefolyóba. Ha például valamilyen kivitelezési probléma merülne fel, vagy csak bonyolult megoldásokkal lehetett megoldani a lefolyók elhelyezését, ne bánja, mert a Confluo padlósösszefolyók tökéletesen alkalmazkodnak az adott körülményhez.

A termékek az eddig megszokottól sokkal magasabb biztonsági rendszerrel rendelkeznek, amiről a visszacsapó szelepek gondoskodnak, így még hatékonyabban képesek megakadályozni a szennyvíz gázok bejutását a légtérbe. A visszacsapó szelepek speciális tartozékai a termékeknek, több éves fejlesztési munkának köszönhetően kerültek legyártásra és váltak alkatrészeivé a padlóösszefolyóknak.

A Confluo padlóösszefolyók modern alapanyagokból és korszerű technológia alkalmazásával kerülnek legyártásra, hiszen csakis így képesek betölteni fontos szerepüket. Tapasztalja meg Ön is az innovációk előnyeit fürdőszobájában, konyhájában, vagy akár garázsában, kertjében! A vásárláshoz bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Esztétikus és praktikus padlóösszefolyó a tiszta, biztonságos környezetért

Fürdőszoba kialakítására vagy felújítására kerül sor? Ha szeretne tiszta, biztonságosan használható helyiséget, akkor ne feledkezzen meg a padlóösszefolyóról!

A fürdőszobában nem csak a zuhanyzó és a kád esetében lehet kifolyó vízre számítani, hanem a kézmosó és a mosógép használata során is. Ha gondosan veszi igénybe mindezeket, és ügyel arra, hogy tisztán tartsa a helyiséget, akkor is lehet kicsobbanó vízre számítani. Ez sem jelenthet gondot, ha nem hiányzik a padlóösszefolyó.

Nálunk hozzájuthat ahhoz a padlóösszefolyóhoz, ami minden szempontból eleget tesz az elvárásoknak:

  • Elégedett lehet a funkcionalitást és a dizájnt tekintve is.
  • Egyszerűen telepíthető, hosszú időn keresztül számíthat a megbízhatóságra.
  • Kitűnő áramláskapacitással rendelkezik. 
  • Kedvező ár mellett magas minőség.
  • Különböző méretek és felületek közül választhat.

Kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, időtálló és esztétikus megoldásokkal várjuk. Célunk, hogy ne okozzon gondot a kifolyó víz a fürdőben, és könnyű legyen a tisztán tartás. Emellett pedig elegáns, egyedi kinézetet biztosít a rozsdamentes acél, fekete és fehér üvegekkel, arany bevonattal.

A Confluo padlóösszefolyónak köszönhetően problémamentesen, kényelmesen telhet a fürdőszobai készülődésre, tisztálkodásra fordított idő. Látszólag nem fontos funkciót betöltő eszközről van szó, mégis óriási segítséget jelent a hét minden napján. Érdemes a megfelelő méretű és típusú padlóösszefolyó kiválasztására, majd a precíz beépítésre ügyelni, így hosszú időn keresztül lehet elégedett. 

Nem csak a megszokott padlóösszefolyókat biztosítjuk, hanem lehetőség van az igazán hatékony megoldást nyújtó, falba beépíthető folyóka alkalmazására is. Az innovatív módszer szivárgásmentes, technikai és design szempontjából is tökéletes

Mentesítse a fürdőszobát a víztől, legyen mindig száraz, tiszta és szép a környezete! Használja ki az általunk kínált modern padlóösszefolyók előnyeit, és rendelje meg az Ön számára tökéletes változatot! Készséggel állunk a rendelkezésére, ha tanácsra van szüksége, vagy kérdése merül fel.

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu