Termékek

Pestan Termékek

Pestan termékek, ha professzionális megoldást keres csőrendszerek kiépítéséhez!

Nálunk csatornacsövek és idomok széles kínálatából válogathat munkájához! A részletekkel kapcsolatban keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolat

Legyen szó hideg- vagy melegvizes rendszer kiépítéséről, ivóvízhálózat kialakításáról vagy éppen szennyvízelvezetésről, a Pestan termékek nem hiányozhatnak a munkálatok helyszínéről. A széles választékban PVC (KG), valamint kétrétegű bordázott polipropilén csatornacsövek és idomok, KPE csövek, PP HT lefolyócsövek és idomok, S-LINE csövek és szerelvények, illetve PPR rendszerek is helyet kaptak, többféle kivitelben, de egyformán magas minőségben. A kínálatot erősítő termékek mindegyike megfelel az aktuális gyártási szabványoknak és a legmagasabb szakmai követelményeknek, így biztos lehet benne, hogy nem csalódik, bármelyik típus érdekli. A Pestan termékek gerincét a csatornacsövek és idomok adják, de az átfogó termékpalettán megtalálhatóak Confluo padlóösszefolyók, valamint kábelvédő csövek is, melyek szintén az időtálló minőség jegyében készülnek.

Remek tulajdonságok és kiváló ár-érték arány jellemez minden terméket, amit forgalmazunk, ezért Önnek is érdemes körülnézni nálunk, ha mindig a legjobbra törekszik munkája során. A Pestan termékek teljes választékával a honlapon megtalálható katalógusokból ismerkedhet meg. Tekintse meg kínálatunkat, szakmai kérdésekben pedig forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu