Kétrétegű bordázott (polipropilén ) csatorna csövek és idomok | Pestan.eu
Flickr
Blogger
Twitter
Tweets by PestanKft

Kétrétegű bordázott (polipropilén ) csatorna csövek és idomok

pdf

 

Kétrétegű bordázott polipropilén csövek és idomok időtálló tulajdonságokkal

pestan.eu.19szeptA polipropilénből készült csöveket gyakran alkalmazzák az olyan telepítési, szerelési munkálatoknál, mint csatornarendszerek kiépítése, illetve korszerűsítése. Az ilyen polipropilén csövek sokfélesége mind típusban, mind tulajdonságban a garancia arra, hogy mennyire jól felhasználhatóak. Erre a sokoldalúságra példaként említhetjük a kétrétegű bordázott polipropilén csöveket és idomokat.

A kétrétegű bordázott polipropilén csövek és idomok szintén a cégünk által forgalmazott termékek közé tartoznak. A kategóriájukon belül is többféle ilyen cső és idom készül, elsősorban annak alapján, hogy milyen környezetbe kerülnek, milyen tulajdonságú közeg szállítására használják őket. Az egyes kétrétegű bordázott polipropilén csövek és idomok eltérnek abban, hogy például mekkora hőmérsékletet bírnak ki rongálódás nélkül. Abban azonban mindegyik hasonló, hogy ellenállóak, rendkívül hosszú az élettartamuk és újra hasznosíthatóak.

Ha érdeklődik a kétrétegű bordázott polipropilén csövek és idomok iránt, kérjen tőlünk bővebb tájékoztatást a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken!

 

A polipropilén idomokról

polipropilén csövekOlyan minőségi csövet, idomokat szeretne vásárolni, amelyekkel még évek múltán is meg lesz elégedve és nem kell megbánnia a döntését? Nos, van egy jó hírünk, mert léteznek ilyen csövek és ráadásul mi forgalmazzuk őket!

Ezek a bordázott, kétrétegű polipropilén csövek kiváló minőségű alapanyaguknak és speciális kivitelezésüknek köszönhetően akár 100 évig is kitartanak. Hosszú élettartamukat nem befolyásolják nagymértékben a használatuk körülményei sem, hiszen a polipropilén kiválóan ellenáll a mechanikai hatásoknak, kopásálló, alacsony hőmérsékleten ütésálló is. A nagy meleget is jól bírja, alapvetően 60°C-on is szilárd marad, de rövidtávon 90°C-on is jól teljesít.

Ezek a polipropilén csövek igazán rugalmasak és könnyűek, ezért a szállításuk, beszerelésük sem okoz nehézséget. Előnyös tulajdonságaikon túl nem tartalmaznak veszélyes anyagokat sem, és ráadásul teljesen újrahasznosíthatóak, így környezetbarát megoldást is jelentenek.

Tudjon meg többet az általunk forgalmazott polipropilén csövekről, és hívjon minket bizalommal!

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu