Kábelvédő csövek

pdf

Tudnivalók a kábelvédő csövekről

kábelvédő csövekA kábelvédő csöveket mind ipari, mind pedig otthoni környezetben lehet alkalmazni. Praktikus, hiszen amikor egy helyre több kábelt is szeretnénk vezetni, biztonságosabb, ha azok egy helyen, egy csőben vannak. Ráadásul megvédi a vezetékeket a rágcsálóktól, a házi állatoktól, a víztől és egyéb más természeti jelenségtől. Érdemes a kábelvédő csöveket választani, mert azokat könnyű kezelni és hosszú élettartammal bírnak, akár karbantartás nélkül is.

A kábelvédő csövek leggyakrabban PVC-ből készülnek, melyet egyszerű szerelni, és ebből többet is elhelyezhetünk közvetlenül egymás mellett. Ezen kívül ismertek még a bordázott dréncsövek, melyek elektromos kábelrendszerekhez használhatók, ezért ezek szigeteltek. Emellett még léteznek flexibilis szellőzőcsövek, melyek nagyon hajlékonyak, így jól felhasználhatók különböző helyiségekben, ahol el kell vezetni a felesleges levegőt.

Amennyiben kábeleket szeretne egy helyen tudni, válasszon kábelvédő csöveket! Ha még nem biztos döntésében, bátran keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén!

Professzionális védelem a kábeleknek!

kábelvédő csövekManapság az élet számos területén alkalmazunk elektronikát, mely egyet jelent azzal, hogy kábelek milliói húzódnak a világunkban. A kábelek többsége olyan védőréteggel rendelkezik, mely átlagos körülmények között kiváló védelmet biztosít, azonban vannak olyan helyek, ahol ez a védelem kevésnek bizonyul. A kábelvédő csöveket leggyakrabban olyan speciális körülmények között szokták alkalmazni, mint például a magas-, vagy nagyon alacsony hőmérséklet, a párás- vagy nedves közeg.

A kábelvédő csövek között számtalan kialakítás létezik, így mindig ahhoz mérten tudunk választani, hogy milyen környezetben szeretnénk alkalmazni azokat. Vannak olyan kábelvédő csövek, melyek az építkezések során alkalmazhatóak, hogy a falazatokba behúzhassuk a különböző kábeleket. A gyárakban és ipari területeken is más és más kábelvédő csöveket szokás alkalmazni.

Legyen szó bármilyen kábelvédő csőről, kínálatunkban biztosan megtalálhatja a keresett verziót! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg a részleteket!

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu