pvc idomok

A KG-PVC idomok megbízható, tartós, könnyen kivitelezhető és kiváló ár-érték arányú megoldást nyújtanak a vízelvezető hálózatok építése során. 

A KG-PVC idomok feladata a KG-PVC csövek összekötése. Használatukkal pontosan olyan rendszer alakítható ki, amilyenre szükség van, ezzel is minimalizálva a költségigényt. De nézzük egy picit bővebben, hogy mi mindent érdemes még tudni a KG-PVC idomokkal kapcsolatban! 

Legyen szó akár csapadékvíz, akár szennyvíz elvezetéséről, a KG-PVC csövek és idomok tökéletes megoldást nyújtanak. Az alapanyagukból adódóan nem korrodálódnakellenállnak a vízkőnek és a legtöbb vegyszernekMagas kopásállóság jellemzi őket. 

A KG-PVC vízelvezető rendszerek egyik hatalmas előnyét éppen a KG-PVC idomok adják: a rendkívül széles típusválasztéknak köszönhetően ugyanis szinte nincs olyan feladat, amit ne lehetne velük megoldani. Minden ingatlan más és más adottságokkal, paraméterekkel rendelkezik, ám csatornarendszerre feltétlenül szükség van. A KG-PVC csövek és idomok pedig nagyban megkönnyítik ennek kialakítását. 

Természetes, hogy a kivitelezés során az ár is fontos szempont. Hiába sokoldalú és strapabíró egy rendszer, ha az ára megfizethetetlen, mert jelentősen megemeli az egész építkezés költségeit. Annak, aki a KG-PVC idomok mellett dönt, ettől nem kell tartania, ugyanis az áruk is igen kedvező

A KG-PVC idomok között megtalálhatóak a könyökidomok (15és 87,5között), az elágazások T és Y alakú idomokkal biztosíthatóak, de léteznek szűkítő elemek is, illetve a rendszer végére az úgynevezett végzáró kupakok

Cégünk KG-PVC csövek és idomok forgalmazásával is foglalkozik, így nálunk mindent beszerezhet egy helyen, ami egy komplett rendszer kiépítéséhez kellhet. Természetesen szívesen segítünk is a megfelelő elemek kiválasztásában. 

Amennyiben a KG-PVC idomok felkeltették az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal és kérje bővebb tájékoztatásunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén és minden felmerülő kérdésére válaszolnak. 

Kapcsolat

Comments are closed.

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu