KPE csövek vízre

pdf

 

Miért érdemes a KPE csöveket választani vendéglátó egységekben való használathoz is?

KPE csövekEgy vízvezetékrendszer kialakításánál mindig nagyon fontos szempont a megbízhatóság, de egy étterem esetében ez még kritikusabb. A rendszerben egy kis hiba becsúszása is komoly következményekkel járhat, ráadásul a problémák sok esetben csak bontással szüntethetőek meg. Azonban a KPE csövek választásával megelőzhetőek ezek a kellemetlen szituációk!

A KPE csövek ideálisak az étterem ivóvíz rendszeréhez is, hiszen nem változtatják meg a víz színét, szagát, teljesen semlegesek. Nem oldódik ki belőlük semmilyen káros, mesterséges anyag, és óriási előnyük, hogy a vízkő sem rakódik le bennük. Így sokkal könnyebben tisztíthatóak, amely tulajdonság kiemelten fontos egy vendéglátó egység esetében, ahol gyakoribbak a dugulások. Egyszerűen szállíthatóak, hajlékony, rugalmas anyagúak, a belőlük kiépített vízvezetékrendszer könnyen karbantartható. Fontos, hogy a KPE csövek nagyon hosszú élettartamúak, rendkívüli kopásállóságuknak és az éttermekben szintén szükséges, magas hőmérsékleti tartomány tűrésüknek köszönhetően.

Ha kérdése van a KPE csövekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen nyújtanak mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatást!

 

Ideális megoldás ivóvízhálózathoz: a KPE csövek

KPE csövekA vízhálózat kialakítása mindenképpen fontos, azonban különösen nagy jelentősége van az ivóvízhálózatban felhasznált anyagoknak, technológiáknak. Ivóvíz esetében sokkal szigorúbb előírásoknak kell eleget tenni, ezért kiváló választásnak bizonyulnak a KPE csövek.

A KPE csövek anyaga nem mérgező, teljesen közömbös marad vízzel érintkezve is. Nem oldódik ki belőlük semmilyen káros anyag, mindemellett nem változtatják meg a víz ízét és illatát sem. Fontos, hogy a csövekben nem rakódik le vízkő sem, mint a régebbi technológiájú rendszerekben. A KPE csövek ezen kiváló tulajdonságok mellett ráadásul hosszú élettartamúak is, az ezek alkalmazásával készült ivóvízhálózathoz sokáig nem kell majd hozzányúlni.

Amennyiben ivóvízhálózathoz keresi a legjobb megoldást, forduljon hozzánk bizalommal, és tudjon meg többet a KPE csövekről! Válasszon modern, az előírásoknak megfelelő technikát, ami nem befolyásolja a vízminőséget, és az egészségre sincs káros hatással! Bővebb információért hívjon minket bizalommal!

Mit érdemes tudni a KPE csövekről?

KPE csövekMinőségi KPE csövekre van szüksége? Az általunk forgalmazott csövek ellenőrzött körülmények között készülnek, ahol egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló alapanyagok felhasználására és a tökéletes kivitelezésre.

A KPE csövek számos előnnyel rendelkeznek, ami alkalmassá teszi őket arra, hogy minőségi közeget alkossanak vízhez is. Ezeknek a csöveknek egyáltalán nem mérgező az anyaga, ellenállnak az UV sugárzásnak is és nagy hőmérsékletingadozást is jól viselnek.

Mindemellett a KPE csövek anyaga rugalmas, ennek megfelelően elég hajlékonyak ahhoz, hogy törés és csatlakozók használata nélkül lehessen őket lefektetni. Ezek a csövek nem csupán hajlékonyak, de könnyűek is, egyszerűen szállíthatóak és kezelhetőek, hegeszteni is lehet őket. Kopásállóságuk kiemelkedő, élettartamuk akár 50 év is lehet.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen minőségi KPE csöveket! Munkatársaink készséggel válaszolnak termékeinket érintő kérdéseire!

KPE csövek vízrendszer kialakításához

KPE csövekA KPE csövek között a PE80 és a PE100, amit cégünk is forgalmaz, rengeteg előnnyel szolgál vízrendszerek kialakításához, mely fontos szempont egy hosszútávon megbízhatóan működő rendszer kiépítése során.

A KPE csövek vízzel érintkezve teljesen közömbösek maradnak, és anyaguk egyáltalán nem mérgező, ezzel megőrizve a víz tisztaságát. Természetesen emellett a víz szagát és az ízét sem befolyásolják. Előnyeik közé tartozik az is, hogy nem rakódik le bennük vízkő, amely hozzájárul a vízáteresztő képesség megtartásához. A KPE csövek nagyon rugalmasak és hajlékonyak, ezáltal követni tudják a talaj tagoltságát. Könnyű kezelhetőségük miatt hegesztéssel vagy csatlakozókkal is egyszerűen szerelhetők, rendkívül jó kopásállóságuknak köszönhetően élettartamuk igen hosszúra nyúlhat.

Válassza Ön is vízrendszerek kialakításához a KPE csöveket, és ismerje meg előnyeiket! Tájékozódjon weboldalunkon, és amennyiben kérdései merülnek fel termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

KPE csövek vizes csőrendszerekhez

KPE csövekA polietilén felhasználása igazán sokrétű, számos területen tudják hasznosítani ennek az anyagnak a pozitív tulajdonságait és sokoldalúságát. Ennek megfelelően polietilénből készítenek csöveket is, úgynevezett KPE csöveket.

A KPE csöveket elsősorban vízcsövekként lehet hasznosítani, amiket hosszú távon használnak. A nagy sűrűségű anyagból készült csövek akár 50 éven keresztül is bírják az igénybevételt és megbízhatóan működnek évtizedeken át. A KPE csövek azért bizonyulnak tökéletes választásnak, ha vízcsövekről van szó, mert nagyon rugalmas az anyaguk, hosszabb, kacskaringósabb csőrendszereket is ki lehet alakítani a segítségükkel. Anyaguk nem csupán rugalmas, de ráadásul semmilyen káros anyag nem oldódik ki belőlük, ami például ivóvíz közvetítésénél alapvető fontosságú! A mechanikai hatásoknak ellenállnak, jól bírják a szélsőséges hőmérsékletingadozást és az UV sugárzás sem árt nekik!

Amennyiben minőségi KPE csövekre van szüksége, ne hezitáljon, keressen minket megadott elérhetőségeinken és rendeljen minőségi termékeinkből!

Ivóvízhálózat kiépítéshez fedezze fel KPE csöveink választékát!

Ivóvízhálózat kiépítéshez fedezze fel KPE csöveink választékát! Manapság Budapesten és vonzáskörzetében egyre több területet tesznek lakóképessé, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a közművek és az ivóvízhálózat kiépítésre kerüljenek. Utóbbi esetében, fontos, hogy a kivitelezés során KPE csöveket használjanak a szakemberek, ugyanis az elemek szerkezetileg tökéletesen alkalmasak arra, hogy elvezessék a tiszta ivóvizet a háztartásokba.

KPE csöveink nagysűrűségű polietilénből készültek, így rendkívül ellenállók a nagy tömegű vízzel szemben, ráadásul hosszú távú befektetésként lehet a termékekre tekinteni, ugyanis a szerkezeti tulajdonságnak köszönhetően igen hosszú ideig képesek tartani tökéletes szerkezetüket. KPE csöveink különböző méretben és nyomásállóságban  állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy minél egyszerűbben lehessen az elemekből ivóvízhálózatot kiépíteni, még a legbonyolultabb kialakítással rendelkező területen is.

Ha további kérdései lennének a KPE csövekkel kapcsolatban vagy vásárolni szeretne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu