Polipropilén lefolyó csövek és idomok | Pestan.eu
Flickr
Blogger
Twitter
Tweets by PestanKft
polipropilén idomok-

polipropilén lefolyó csövekkel, illetve a szintén polipropilén idomokkal egyszerűen, gyorsan és olcsón oldható meg a csatornarendszer kiépítése.

A polipropilén hőre lágyuló, kifejezetten könnyű anyag, amelyet széles körben használnak a csomagolástól kezdve a különféle műanyag alkatrészeken át egészen az ipar számos ágazatáig. Kiváló vegyszerálló tulajdonsága okán a polipropilént lefolyó csövek előállítására is használják, és mivel nagyjából 120-130 °C-ig nem kezd el lágyulni, ezt a feladatát tökéletesen képes betölteni. Hátránya, hogy az UV sugárzás hatására roncsolódik és repedezik, ám egyrészt ez bevonat segítségével orvosolható, másrészt a polipropilén idomokat és lefolyó csöveket nem éri napfény, hiszen a falakban, illetve a talajban futnak.

polipropilén lefolyó csövek, illetve idomok egyszerűen és gyorsan szerelhetőek össze, tehát a belőlük készíthető rendszer olcsón valósítható meg, és tökéletesen alkalmas a szennyvíz szállítására és kezelésére. A csatlakozók ellenállnak a víznek és az egyéb folyadékoknak, valamint a vegyszereknek is, de a korrózióval sem kell számolni, még lúgos, savas, vagy agresszív környezetben sem. Plusz tulajdonság, hogy a polipropilén idomok és lefolyó csövek képesek elektromos szigetelést is biztosítani, emellett pedig ellenállnak a mechanikai hatásoknak is, olyannyira, hogy a garantált élettartam több, mint 50 év, ráadásul a csövek karbantartása gyakorlatilag nulla, azaz semmilyen költséggel sem jár! Fontos még megemlíteni, hogy a polipropilén lefolyó csövek és idomok csatlakozása EPDM, vagy gumi (EN681) tömítéses tokokkal valósítható meg.

Kínálatunkban természetesen széles választékban megtalálhatóak a polipropilén idomok és a polipropilén lefolyó csövek is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a polipropilén idomok és a polipropilén lefolyó csövek iránt, tekintse meg katalógusainkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel és árainkkal kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Comments are closed.

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu