Kertépítéskor gyakran felmerül az igény a megrendelők részéről, hogy a munkálatok során a kivitelezők gondoskodjanak a megfelelő öntözőrendszer telepítéséről is. Ebben az esetben minőségi, strapabíró alapanyagokra lesz szükség, például KPE csövekre, hiszen csakis így lesz időtálló a rendszer.

KPE csövek olyan kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek, amik hozzájárulnak az öntözőrendszerek tartósságához: masszívak, képesek ellenállni a szélsőséges hőmérsékletingadozásnak, és még az erős napsugárzással is fel tudják venni a harcot, hiszen ellenállnak az UV sugárzásnak is. A KPE csövek esetében kevés az esély arra, hogy idő előtt tönkremennének, aminek köszönhetően az öntözőrendszer teljes mértékben ki fogja tudni szolgálni az adott terület vízigényét.  A KPE csövek gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, könnyen kezelhetőek, így a felhasználásukkal hamar ki lehet építeni a kert öntözőrendszerét. 

Ha Önnek is szüksége van KPE csövekre, szerezze be kínálatunkból a szükséges mennyiségben, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu