csatorna idomok

A KG-PVC anyagból gyártott csatorna idomokból sokoldalú közműhálózat készül. A csövek, idomok és fittingek több kilométernyi csőrendszert is alkothatnak.

A közműhálózat fontos részét alkotja a csatornarendszer. A csatornahálózatra azért van szükség, hogy a szennyvizet elszeparáltan lehessen elvezetni. A csatorna elkülönül a vízhálózattól, illetve az ivóvíz rendszerétől, amiben a tiszta, lakossági és egyéb használatra alkalmas vizet továbbítják. 

A szennyvízcsatorna hálózatának kiépítése és fenntartása létfontosságú, hiszen napi szinten szükség van az elhasznált víz elvezetésére. Ennek a víztisztaság fenntartása, a környezet higiéniájának megőrzése miatt is jelentősége van.

Csatornázás, de mennyiért?

Milyen költségei vannak egy csatornahálózat telepítésének? Természetesen az ár mindig egyedi, mert a helyszíni adottságoktól és az igényektől is függ. A csatornázni kívánt terület mérete alapvető szempont, de az így kiszámított anyagszükséglet, a csatorna csövek és idomok mennyisége is hatással van a végső árra. 

A közműépítés szakmunkát és speciális gépeket  igényel, ezeknek az órabérét is bele kell kalkulálni a költségekbe. A csatorna csövek telepítését földmunka előzi meg, a csöveknek el kell készíteni a helyet a föld alatt. 

Figyelembe kell venni olyan tényezőket is, amik speciálisnak mondhatóak és emelik az árat. Ilyen tényezőnek számít például a talajvíz szintje.

A termékek és szolgáltatások is külön költséget jelentenek a közműhálózat kiépítésénél. A magasabb minőségű anyagok és termékek beszerzési ára nem alacsony, viszont kifizetődik. Ne feledkezzünk meg a kiépítéshez alkalmazott technológiákról sem. Korszerűbb technológiák esetén szintén emelkedik az ár.

Modern közműhálózatok kivitelezéséhez kínálunk a cégünk által forgalmazott, erős KG-PVC alapanyagból gyártott csöveket, kiegészítőket és idomokat. A termékeket bemutató katalógusokat a honlapunkon tudja minden érdeklődő virtuálisan fellapozni. Szívesen nyújtunk további tájékoztatást, ha kapcsolatba lép velünk bármelyik, megadott elérhetőségünkön.

Kapcsolat

Comments are closed.

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu