Tudjon meg többet a hangszigetelt csövekről!

Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap az újépítésű társasházak esetében a zajcsökkentés, ugyanis a korábban épült házak esetében a tulajdonosokat rendkívül zavarja az, ha hallják, hogy szomszédaik éppen fürdenek, vagy egyéb dolgaikat végzik, hiszen mindenki más és más életritmusban él. Ehhez az elváráshoz az építési anyagok gyártói is igyekeznek alkalmazkodni, aminek köszönhetően manapság már hangszigetelt csövek is kaphatóak!

hangszigetelt csövek épületen belüli lefolyórendszerek esetében töltik be rendeltetésszerű szerepüket, ahol a rendszer zajának csökkentésére van szükség, ez pedig egyre több ingatlan esetében elvárás, és nem csak a társasházakban, hanem az irodahelyiségekben is. A hangszigetelt csövek megfelelő csatlakozókkal alkalmazva bármilyen szennyvíz elvezetésére alkalmasak, a hangszigetelés eléréséhez pedig gumis bilincs alkalmazására van szükség.

hangszigetelt csövek a zajcsökkentésen túl masszívak és strapabíróak is, így éveken keresztül képesek kiszolgálni a lakók szükségleteit. Ha felkeltette érdeklődését a termék, és beszerezné kínálatunkból, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu