lefolyócsövek

lefolyócsövek új generációs modelljei zaj nélkül teszik a dolgukat! A nyugalom nem luxus, egyszerűen csak mindenkinek jár!

Sok, régi építésű ingatlanban zavaró jelenség a lefolyócsövek zajos működése. A wc lehúzása, a víz kiengedése a csapból, olyan hangokkal jár, amik képesek megzavarni a lakók hétköznapjait. A szomszéd lakásokból átszűrődő zajok különösen bosszantóak, ha alvás, pihenés, munka közben érkeznek a falakból. A zajos csövekre szerencsére már létezik megoldás! A Pestan S-line lefolyócsöveit kifejezetten úgy tervezték, hogy ne engedjék elszabadulni a lefolyórendszer használatakor fellépő hangokat. Az S-line lefolyócsövek gyártásakor nem kevesebb, mint három, különböző rétegből készülnek a csövek. A három, speciális anyagból gyártott réteg együtt képes a hatékony zajcsillapításra. A zajcsillapított lefolyórendszer az S-line lefolyócsövek használatával építhető ki bármelyik, modern csőrendszer, ami a lakók minden elvárásának meg tud felelni.

A lefolyócsövek minden egyes rétege tartalmaz polipropilén-kopolimert. A külső anyagborítás ütésálló, ami a beszerelésnél is előnyös tulajdonságnak bizonyul. A középső réteg ásványi töltőanyagot is kapott, ennek köszönheti a szilárd, de mégis rugalmas anyagát. A legbelső csőréteg ellenálló, hiszen itt érintkezik közvetlenül a csővel mindaz, ami keresztülfolyik rajta. A lefolyócső belseje fehér színt kapott, ami segíti a karbantartás hatékonyságát, jobban ellenőrizhetővé teszi a csöveket. Ezek a lefolyócsövek rendelkeznek a Pestan termékek minden előnyével és kiváló tulajdonságaival. Hosszú élettartam, erő, könnyű kezelhetőség, strapabíró anyagok jellemzik őket. A csendesebb működéshez megfizethető ár is társul, így mindenki számára elérhető a nyugalom, ha a zajos lefolyórendszer kiküszöbölése a cél!

A Pestan termékek lefolyórendszerekhez tervezett modelljei az áruházunkból megrendelhetőek, a rendelést pedig rövid várakozási idővel kiszállítjuk a vásárlóknak. A termékekről informálódjon tőlünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

Comments are closed.

Telefon: +3670-409-8862
E-mail: pestan@pestan.eu