Confluo | Pestan.eu
Flickr
Blogger
Twitter
Tweets by PestanKft

Confluo

pdf
 

Confluo folyókák

Confluo folyókákA Confluo folyókákat érdemes megismerni, mert valóban új színt hoznak a padlóösszefolyók világába, ugyanis kijelenthetjük róluk, hogy többet tudnak, mint más, hasonló kiegészítők. A folyamatos fejlesztések eredményeként kijelenthetjük, hogy a Pestan megalkotta az okos padlóösszefolyókat, amik a Confluo folyókákban nyertek formát. De mi az, amiben különböznek a Confluo folyókák a többi, átlagosnak mondható padlóösszefolyótól?

A Confluo folyókák precíz kivitelezése és modern tervezése több olyan előnnyel is felruházza ezeket a padlóösszefolyókat, ami miatt gyakorlatilag bárhová beépíthetőek. Hatékonyan megakadályozzák a szennyvíz gázok bejutását a légtérbe. Kialakításuknak köszönhetően könnyen és maximálisan megtisztíthatóak minden szennyeződéstől. A rozsdamentes acélból készült padlóösszefolyó nem csak praktikus és innovatív, de ráadásul dizájnos is; többféle változatban is kapható, hogy mindenki megtalálja a fürdőszobája stílusához illő modellt.

Keressen meg minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, és válasszon saját Confluo folyókát!

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Nagysűrűségű polietilén csöveink 50 év után is elviselik a víz nyomását! http://pestan.eu/termekek/kpe-csovek-vizre/

  Pinned: 2 Aug 2016
 • Polipropilén csatorna csövek és idomok kétrétegű, bordázott kivitelben! http://pestan.eu/termekek/ketretegu-bordazott-polipropilen-csovek-es-idomok/

  Pinned: 21 Jul 2016
 • Tekintse meg, milyen termékeket kínálunk!

  Pinned: 13 Jul 2016
 • Menjen biztosra a szigetelésnél! Válassza kábelvédő csöveinket! http://pestan.eu/termekek/kabelvedo-csovek/

  Pinned: 15 Jun 2016