Confluo | Pestan.eu
Flickr
Blogger
Twitter
Tweets by PestanKft

Confluo

pdf
 

Confluo folyókák

Confluo folyókákA Confluo folyókákat érdemes megismerni, mert valóban új színt hoznak a padlóösszefolyók világába, ugyanis kijelenthetjük róluk, hogy többet tudnak, mint más, hasonló kiegészítők. A folyamatos fejlesztések eredményeként kijelenthetjük, hogy a Pestan megalkotta az okos padlóösszefolyókat, amik a Confluo folyókákban nyertek formát. De mi az, amiben különböznek a Confluo folyókák a többi, átlagosnak mondható padlóösszefolyótól?

A Confluo folyókák precíz kivitelezése és modern tervezése több olyan előnnyel is felruházza ezeket a padlóösszefolyókat, ami miatt gyakorlatilag bárhová beépíthetőek. Hatékonyan megakadályozzák a szennyvíz gázok bejutását a légtérbe. Kialakításuknak köszönhetően könnyen és maximálisan megtisztíthatóak minden szennyeződéstől. A rozsdamentes acélból készült padlóösszefolyó nem csak praktikus és innovatív, de ráadásul dizájnos is; többféle változatban is kapható, hogy mindenki megtalálja a fürdőszobája stílusához illő modellt.

Keressen meg minket bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, és válasszon saját Confluo folyókát!

 

Miben más a Confluo padlóösszefolyó?

Miben más a Confluo padlóösszefolyó?Az ingatlanok tervezése során fontos, hogy a vízelvezetés kiemelt figyelmet kapjon, ugyanis, ha ez nem történik meg, komoly problémák merülhetnek fel. Emiatt például a fürdőszobákból nem hiányozhatnak a padlóösszefolyók, amelyekből manapság számtalan típus közül válogathatnak az emberek. Ha Ön a padlóösszefolyók közül a legmodernebb, legpraktikusabb típust szeretné megvásárolni, ismerkedjen meg a Confluo termékekkel!

A Confluo padlóösszefolyók minden szempontból eleget tesznek a manapság uralkodó elvárásoknak, amiket a szakemberek támasztanak az összefolyókkal kapcsolatban. Mivel mostanság az építkezések és a felújítások kapcsán a rövid határidő kiemelt tényező, a Confluo padlóösszefolyók gyártói igyekeztek ehhez az elváráshoz alkalmazkodni, így az összefolyókat könnyedén lehet telepíteni az adott területre.

A Confluo padlóösszefolyók funkciójukat tekintve teljesen más előnyöket nyújtanak, mint az eddig megszokott termékek. A neves gyártó termékeivel többé nem kell semmilyen kompromisszumot kötni, ugyanis képesek legalább három lefolyót kapcsolni egy összefolyóba. Ha például valamilyen kivitelezési probléma merülne fel, vagy csak bonyolult megoldásokkal lehetett megoldani a lefolyók elhelyezését, ne bánja, mert a Confluo padlósösszefolyók tökéletesen alkalmazkodnak az adott körülményhez.

A termékek az eddig megszokottól sokkal magasabb biztonsági rendszerrel rendelkeznek, amiről a visszacsapó szelepek gondoskodnak, így még hatékonyabban képesek megakadályozni a szennyvíz gázok bejutását a légtérbe. A visszacsapó szelepek speciális tartozékai a termékeknek, több éves fejlesztési munkának köszönhetően kerültek legyártásra és váltak alkatrészeivé a padlóösszefolyóknak.

A Confluo padlóösszefolyók modern alapanyagokból és korszerű technológia alkalmazásával kerülnek legyártásra, hiszen csakis így képesek betölteni fontos szerepüket. Tapasztalja meg Ön is az innovációk előnyeit fürdőszobájában, konyhájában, vagy akár garázsában, kertjében! A vásárláshoz bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Nagysűrűségű polietilén csöveink 50 év után is elviselik a víz nyomását! http://pestan.eu/termekek/kpe-csovek-vizre/

  Pinned: 2 Aug 2016
 • Polipropilén csatorna csövek és idomok kétrétegű, bordázott kivitelben! http://pestan.eu/termekek/ketretegu-bordazott-polipropilen-csovek-es-idomok/

  Pinned: 21 Jul 2016
 • Tekintse meg, milyen termékeket kínálunk!

  Pinned: 13 Jul 2016
 • Menjen biztosra a szigetelésnél! Válassza kábelvédő csöveinket! http://pestan.eu/termekek/kabelvedo-csovek/

  Pinned: 15 Jun 2016