KPE csövek vízre | Pestan.eu
Flickr
Blogger
Twitter
Tweets by PestanKft

KPE csövek vízre

pdf

Mit érdemes tudni a KPE csövekről?

KPE csövekMinőségi KPE csövekre van szüksége? Az általunk forgalmazott csövek ellenőrzött körülmények között készülnek, ahol egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló alapanyagok felhasználására és a tökéletes kivitelezésre.

A KPE csövek számos előnnyel rendelkeznek, ami alkalmassá teszi őket arra, hogy minőségi közeget alkossanak vízhez is. Ezeknek a csöveknek egyáltalán nem mérgező az anyaga, ellenállnak az UV sugárzásnak is és nagy hőmérsékletingadozást is jól viselnek.

Mindemellett a KPE csövek anyaga rugalmas, ennek megfelelően elég hajlékonyak ahhoz, hogy törés és csatlakozók használata nélkül lehessen őket lefektetni. Ezek a csövek nem csupán hajlékonyak, de könnyűek is, egyszerűen szállíthatóak és kezelhetőek, hegeszteni is lehet őket. Kopásállóságuk kiemelkedő, élettartamuk akár 50 év is lehet.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és rendeljen minőségi KPE csöveket! Munkatársaink készséggel válaszolnak termékeinket érintő kérdéseire!

KPE csövek vízrendszer kialakításához

KPE csövekA KPE csövek között a PE80 és a PE100, amit cégünk is forgalmaz, rengeteg előnnyel szolgál vízrendszerek kialakításához, mely fontos szempont egy hosszútávon megbízhatóan működő rendszer kiépítése során.

A KPE csövek vízzel érintkezve teljesen közömbösek maradnak, és anyaguk egyáltalán nem mérgező, ezzel megőrizve a víz tisztaságát. Természetesen emellett a víz szagát és az ízét sem befolyásolják. Előnyeik közé tartozik az is, hogy nem rakódik le bennük vízkő, amely hozzájárul a vízáteresztő képesség megtartásához. A KPE csövek nagyon rugalmasak és hajlékonyak, ezáltal követni tudják a talaj tagoltságát. Könnyű kezelhetőségük miatt hegesztéssel vagy csatlakozókkal is egyszerűen szerelhetők, rendkívül jó kopásállóságuknak köszönhetően élettartamuk igen hosszúra nyúlhat.

Válassza Ön is vízrendszerek kialakításához a KPE csöveket, és ismerje meg előnyeiket! Tájékozódjon weboldalunkon, és amennyiben kérdései merülnek fel termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

KPE csövek vizes csőrendszerekhez

KPE csövekA polietilén felhasználása igazán sokrétű, számos területen tudják hasznosítani ennek az anyagnak a pozitív tulajdonságait és sokoldalúságát. Ennek megfelelően polietilénből készítenek csöveket is, úgynevezett KPE csöveket.

A KPE csöveket elsősorban vízcsövekként lehet hasznosítani, amiket hosszú távon használnak. A nagy sűrűségű anyagból készült csövek akár 50 éven keresztül is bírják az igénybevételt és megbízhatóan működnek évtizedeken át. A KPE csövek azért bizonyulnak tökéletes választásnak, ha vízcsövekről van szó, mert nagyon rugalmas az anyaguk, hosszabb, kacskaringósabb csőrendszereket is ki lehet alakítani a segítségükkel. Anyaguk nem csupán rugalmas, de ráadásul semmilyen káros anyag nem oldódik ki belőlük, ami például ivóvíz közvetítésénél alapvető fontosságú! A mechanikai hatásoknak ellenállnak, jól bírják a szélsőséges hőmérsékletingadozást és az UV sugárzás sem árt nekik!

Amennyiben minőségi KPE csövekre van szüksége, ne hezitáljon, keressen minket megadott elérhetőségeinken és rendeljen minőségi termékeinkből!

Ivóvízhálózat kiépítéshez fedezze fel KPE csöveink választékát!

Ivóvízhálózat kiépítéshez fedezze fel KPE csöveink választékát! Manapság Budapesten és vonzáskörzetében egyre több területet tesznek lakóképessé, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a közművek és az ivóvízhálózat kiépítésre kerüljenek. Utóbbi esetében, fontos, hogy a kivitelezés során KPE csöveket használjanak a szakemberek, ugyanis az elemek szerkezetileg tökéletesen alkalmasak arra, hogy elvezessék a tiszta ivóvizet a háztartásokba.

KPE csöveink nagysűrűségű polietilénből készültek, így rendkívül ellenállók a nagy tömegű vízzel szemben, ráadásul hosszú távú befektetésként lehet a termékekre tekinteni, ugyanis a szerkezeti tulajdonságnak köszönhetően igen hosszú ideig képesek tartani tökéletes szerkezetüket. KPE csöveink különböző méretben és nyomásállóságban  állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy minél egyszerűbben lehessen az elemekből ivóvízhálózatot kiépíteni, még a legbonyolultabb kialakítással rendelkező területen is.

Ha további kérdései lennének a KPE csövekkel kapcsolatban vagy vásárolni szeretne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 16 Aug 2018
  • Ajánlatunk ivóvíz- és csatornahálózatokhoz: Pinned: 20 Jul 2018
  • Pinned: 22 Jun 2018
  • Ismertető a Pestan PVC (KG) csatornacsövekről: Pinned: 25 May 2018
  • Pinned: 20 Apr 2018
  • Pinned: 19 Mar 2018
  • Pinned: 16 Feb 2018
  • Pinned: 15 Dec 2017
  • Pinned: 23 Nov 2017
  • Pinned: 16 Oct 2017