Hírek | Pestan.eu
Flickr
Blogger
Twitter
Tweets by PestanKft
Hírek

Hírek

Amennyiben Ön kereskedő, kérem keressen minket bizalommal! Cégünk kamion tételben közvetlenül szolgál ki minden érdeklődőt, kisebb mennyiség esetén pedig megbízható kereskedőt ajánlunk, aki le is szállítja Önnek a keresett termékeket kedvező áron.

Amennyiben Ön magánszemély sajnos nem tudjuk közvetlenül kiszolgálni, mivel infrastruktúránk nem teszi lehetővé darabáru forgalmazását, viszont szívesen ajánlunk Önnek olyan kereskedőt akinél megtalálható a keresett termék és kedvező áron meg is vásárolható.

 

A PVC (KG) csatornacsövekkel és idomokkal mindenki elégedett lesz!

PVC (KG) csövek és idomokNagykereskedésünk egyik fő tevékenysége a PVC (KG) csövek és idomok forgalmazása. Ezek a termékek igen népszerűek mindenhol, ami nem véletlen, hiszen számtalan előnyös tulajdonságuk van. Amennyiben Ön kereskedőként olyan csatornacsöveket szeretne kínálni vásárlóinak, amikkel garantáltan elégedettek lesznek hosszú távon is, a legjobb helyen jár! 

PVC (KG) csövek és idomok népszerűségének egyik titka a megbízhatóságuk. A termékek nagyon hosszú élettartamúak, nem szükséges őket néhány évente, de még tíz év múlva sem lecserélni. Ezzel nem csak sok bosszúságtól kímélik meg a felhasználóikat, hanem még felesleges kiadásoktól is. Ha kereskedőként ennyire megbízható és jó minőségű termékeket kínál vásárlóinak, azzal megalapozhatja a bizalmat, melynek köszönhetően máskor is szívesen fordulnak majd Önhöz. A PVC (KG) csövek és idomok a kivitelezés szempontjából is előnyösek: nagyon könnyen telepíthetőek, ehhez nem igényelnek semmilyen speciális eszközt, és az összeszerelésük is egyszerű. A PVC (KG) csövek és idomok még agresszívabb folyadékokkal szemben is megállják a helyüket, így bátran ajánlhatja őket vásárlóinak akkor is, ha lúgos, savas környezetbe keresik az ideális megoldást! 

Más szennyvízrendszerekkel szemben a PVC (KG) csövek és idomok esetében nem kell számolni karbantartási költségekkel sem. Termékeink között megtalálhatóak az utcai és a házon belüli rendszerekhez szükséges elemek is. Természetesen nem csak a csöveket vásárolhatja meg nálunk, hanem a hozzájuk tartozó könyököket, idomokat, ágakat, karmantyúkat, szűkítőket, a visszacsapó szelepet és a végelzáró kupakot is. 

Amennyiben kereskedőként érdeklődik az általunk kínált termékek iránt, bátran keresse fel munkatársainkat a megadott leérhetőségeink bármelyikén! Döntsön Ön is a PVC (KG) csövek és idomok mellett, melyekkel vásárlói garantáltan elégedettek lesznek, hiszen ezekkel az elemekkel megalapozzák a megbízható szennyvízrendszert! Bővebb tájékoztatásért hívjon minket bizalommal, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére! 

 

A KPE csövek valóban hosszú távra kínálnak megoldást a vízvezetékekkel kapcsolatban!

KPE csövekA különböző vízvezetékekkel kapcsolatban a legfőbb elvárás az, hogy hosszú éveken át képesek legyenek problémamentesen kiszolgálni a háztartásokat. Szerencsére manapság nem nehéz megfelelni ennek az igénynek, mert a KPE csövek valóban tartós megoldást kínálnak.

KPE csövek sok olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, amik lehetővé teszik, hogy több generációt is kiszolgálhassanak. Kiválóan ellenállnak az erős víznyomásnak, nem deformálódnak, még évekkel később sem. Olyan alapanyagból kerültek legyártásra, ami biztosítja, hogy ne rakódjon le belsejükben vízkő, ennek köszönhetően nem jelenthet akadályt a tartós vízáteresztő képesség megőrzése sem. A KPE csövek kopásállók, kiválóan ellenállnak a külső hatásoknak, és ami a legjobb, hogy nem befolyásolják a víz színét és szagát sem. Ez korábban az ólom- és acélcsöveknél többször is problémát okozott az évek múlásával.

KPE csövekkel csak jól járhatnak az ingatlantulajdonosok! Az alapanyagokat építkezéshez, teljes felújításhoz, öntözőrendszer telepítéshez egyaránt ajánljuk. Amennyiben bővebb információkra van szüksége a termékekről, keressen bennünket bizalommal, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

A Confluo padlóösszefolyók minőségében nem fog csalódni!

pestan_eu_20200131A padlóösszefolyók észrevétlen, de annál fontosabb szerepet betöltő kiegészítői egy vizesblokknak. Mit várunk el egy padlóösszefolyótól? Elsősorban azt, hogy feltűnés nélkül végezze a dolgát. Ha felhívja magára a figyelmet, akkor az a padlóösszefolyó már nem az igazi. A Confluo padlóösszefolyókról ez biztosan nem mondható el!

Confluo padlóösszefolyók hangtalanul és szagtalanul teszik a dolgukat, anélkül engednek átfolyást a víznek, kemikáliának, hogy az hangban vagy szag tekintetében zavaró lenne. A komfort mellett biztonságot is adnak, mert nem vezetik az elektromosságot. A Confluo padlóösszefolyók már a telepítésnél megmutatják, mit tudnak, mert egyszerűséget és gyorsaságot biztosítanak. A későbbiekben sem fog csalódni a minőségükben, hiszen hosszú távon nyújtanak megbízható teljesítményt.

Amennyiben érdeklik a Confluo padlóösszefolyók, érdeklődjön termékeinkről a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és keresse bizalommal a kollégáinkat!

 

Védelem a vezetékeknek kábelvédő csövekkel!

pestan.eu.19novA kábelek és vezetékek behálózzák az életünket, ott futnak a falakban, ott nyúlnak végig a föld alatt, a minket körülvevő épületekben. Ezeknek a vezetékeknek és kábeleknek szüksége van védelemre, hogy a feladatukat az elvárásoknak megfelelően tudják elvégezni. A védelmet a kábelvédő csövek biztosítják számukra.

A kábelvédő csövek speciális borítást nyújtanak a vezetékek számára, megakadályozva, hogy az időjárás, az állatok vagy a mechanikai hatások kárt tegyenek bennük. Ennek köszönhetően a kábelek nem mennek tönkre és nem okoznak fennakadást a szolgáltatások terén sem.

Amennyiben ilyen megbízható kábelvédő csövekre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon az általunk forgalmazott termékek közül! A kábelvédő csövek között talál PEHD és PVC csöveket egyaránt. A tulajdonságaiknak köszönhetően sokoldalúak, könnyen kezelhetőek és egyszerűen szállíthatóak, mindehhez pedig több évtizednyi élettartam is társul!

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, és vegye fel velünk a kapcsolatot a további tudnivalókért!

 

A KPE csövekről röviden

pestan.eu.19oktA KPE csövek rengeteg előnnyel rendelkeznek, ezért, ha ivóvízrendszer kiépítése a cél, akkor mindenképp érdemes mellettük dönteni, mivel nem mérgező az anyaguk, ellenállnak az UV sugárzásnak, és a hőmérsékletingadozást is jól viselik.

A KPE csövek anyaga rugalmas, így elég hajlékonyak ahhoz, hogy törés és csatlakozók használata nélkül lehessen őket lefektetni. Emellett könnyűek is, egyszerűen szállíthatóak és kezelhetőek, hegeszteni is lehet őket, a kopásállóságuk kiemelkedő, az élettartamuk pedig akár 150 év is lehet. A cégünk által forgalmazott KPE csövek ellenőrzött körülmények között készülnek, és komoly hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségű alapanyagok felhasználására, valamint a tökéletes kivitelezésre is.

Minőségi KPE csöveket szeretne vásárolni? Válasszon bennünket, tekintse meg széles kínálatunkat, és rendeljen tőlünk! Amennyiben kérdései lennének termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Érdekességek a PVC (KG) csövekről

PVC csövekAz első PVC csöveket még a múlt század harmincas éveiben, Németországban fektették le. Bár ezek a PVC csövek azóta – természetesen – már le lettek cserélve, több mint 75 év alatt sem mentek tönkre. A mi készletünkben található PVC csövek élettartama is garantáltan el fogja érni az 50 évet!

Kültéren, a csatornarendszereknél a leggyakrabban használt csatornacső típus a PVC KG cső, mely tokos, gumigyűrűs kötéssel rendelkezik, így nem igényel helyszíni megmunkálást. A KG csövek ragaszthatóak, ám csak oldó ragasztót szabad használni hozzájuk, és csak úgy, ahogyan azt a gyártó előírja. Összetételüknek köszönhetően hosszú életűek és strapabíróak, sőt, a remek ellenálló képességen túl még karbantartási költségük sem nagyon van, szemben más termékekkel, melyek javíttatására akár évente vagyonokat kell költeni.

Ha igazán ellenálló, hosszú életű PVC KG csöveket és idomokat szeretne vásárolni egy csatornarendszer kiépítéséhez, ne habozzon! Keresse fel munkatársainkat és kérjen ajánlatot!

 

Öntözőrendszert szeretne kiépíteni? Ne feledkezzen meg a KPE csövekről!

pestan.eu.19marcKertépítéskor gyakran felmerül az igény a megrendelők részéről, hogy a munkálatok során a kivitelezők gondoskodjanak a megfelelő öntözőrendszer telepítéséről is. Ebben az esetben minőségi, strapabíró alapanyagokra lesz szükség, például KPE csövekre, hiszen csakis így lesz időtálló a rendszer.

A KPE csövek olyan kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek, amik hozzájárulnak az öntözőrendszerek tartósságához: masszívak, képesek ellenállni a szélsőséges hőmérsékletingadozásnak, és még az erős napsugárzással is fel tudják venni a harcot, hiszen ellenállnak az UV sugárzásnak is. A KPE csövek esetében kevés az esély arra, hogy idő előtt tönkremennének, aminek köszönhetően az öntözőrendszer teljes mértékben ki fogja tudni szolgálni az adott terület vízigényét.  A KPE csövek gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, könnyen kezelhetőek, így a felhasználásukkal hamar ki lehet építeni a kert öntözőrendszerét. 

Ha Önnek is szüksége van KPE csövekre, szerezze be kínálatunkból a szükséges mennyiségben, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Korszerű mosdót szeretne kialakítani? Válassza hozzá a Fluenta falon belüli WC szettet!

Korszerű mosdót szeretne kialakítani? Válassza hozzá a Fluenta falon belüli WC szettet! Ahhoz, hogy egy ingatlanban korszerű mosdót lehessen kialakítani, olyan szaniterekre és fürdőszobai berendezésekre lesz szükség, amelyek a modern igényeknek megfelelően kerültek legyártásra. Ha Ön a közeljövőben szeretné korszerűsíteni fürdőszobáját, ezen belül is a mellékhelyiséget, ehhez mindenképp a Fluenta falon belüli WC szettet válassza!

A Fluenta falon belüli WC szettek minden olyan elvárásnak megfelelnek, amelyek manapság felmerülhetnek a mellékhelyiség felújításával kapcsolatban. Ahogy a termékek nevéből kikövetkeztethető, a Fluenta vécék vízvezetékei falon belül helyezkednek el, ez pedig igencsak esztétikus megoldás a mellékhelyiség modern kialakításához. A Fluenta falon belüli WC szettek könnyedén alkalmazkodnak az adott helyiség kialakításához, ennek köszönhetően még sarokba is egyszerűen beépíthetőek; velük nem kell semmilyen kellemetlen kompromisszumot kötnie.

Tapasztalja meg Ön is a Fluenta falon belüli WC szettek előnyeit! Megvásárlásukhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Tudjon meg többet a hangszigetelt csövekről!

Tudjon meg többet a hangszigetelt csövekről!Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap az újépítésű társasházak esetében a zajcsökkentés, ugyanis a korábban épült házak esetében a tulajdonosokat rendkívül zavarja az, ha hallják, hogy szomszédaik éppen fürdenek, vagy egyéb dolgaikat végzik, hiszen mindenki más és más életritmusban él. Ehhez az elváráshoz az építési anyagok gyártói is igyekeznek alkalmazkodni, aminek köszönhetően manapság már hangszigetelt csövek is kaphatóak!

A hangszigetelt csövek épületen belüli lefolyórendszerek esetében töltik be rendeltetésszerű szerepüket, ahol a rendszer zajának csökkentésére van szükség, ez pedig egyre több ingatlan esetében elvárás, és nem csak a társasházakban, hanem az irodahelyiségekben is. A hangszigetelt csövek megfelelő csatlakozókkal alkalmazva bármilyen szennyvíz elvezetésére alkalmasak, a hangszigetelés eléréséhez pedig gumis bilincs alkalmazására van szükség.

A hangszigetelt csövek a zajcsökkentésen túl masszívak és strapabíróak is, így éveken keresztül képesek kiszolgálni a lakók szükségleteit. Ha felkeltette érdeklődését a termék, és beszerezné kínálatunkból, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Strapabíró csöveket keres? A PPHT rendszerek gondoskodnak a tökéletes vízelvezetésről!

Strapabíró csöveket keres? A PPHT rendszerek gondoskodnak a tökéletes vízelvezetésről! Bizonyos háztartási gépekkel kapcsolatban, mint például a mosogató-, vagy mosógépek, igazi kihívást jelent a vízelvezetés, hiszen a csöveknek ellen kell állniuk a különböző hőmérsékletű és összetételű folyadékoknak, amelyek a berendezésekből jönnek. Szerencsére, nem kell sokáig gondolkozni a megoldáson, ugyanis a PPHT rendszerek tökéletesen gondoskodnak a gépek vízelvezetéséről.

A PPHT lefolyó csövek a tulajdonságaiknak köszönhetően képesek arra, hogy hosszú éveken át gondoskodjanak a mosogató- és mosógépek vízelvezetéséről. A PPHT rendszerekről köztudott, hogy magasabb hőfokot is bírnak, ráadásul ellenállnak a savaknak és az agresszív gázoknak, így egyhamar nem mennek tönkre. A PPHT rendszerek könnyedén a körülményekhez igazíthatóak, ugyanis, ha nincs lehetőség a falon belüli elvezetésre, akkor bilincsek alkalmazásával azon kívülre is telepíthetőek.

Tapasztalja meg Ön is PPHT rendszerek előnyeit, a csövek megvásárlásához pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 16 Aug 2018
  • Ajánlatunk ivóvíz- és csatornahálózatokhoz: Pinned: 20 Jul 2018
  • Pinned: 22 Jun 2018
  • Ismertető a Pestan PVC (KG) csatornacsövekről: Pinned: 25 May 2018
  • Pinned: 20 Apr 2018
  • Pinned: 19 Mar 2018
  • Pinned: 16 Feb 2018
  • Pinned: 15 Dec 2017
  • Pinned: 23 Nov 2017
  • Pinned: 16 Oct 2017