Hírek | Pestan.eu
Flickr
Blogger
Twitter
Tweets by PestanKft
Hírek

Hírek

Amennyiben Ön kereskedő, kérem keressen minket bizalommal! Cégünk kamion tételben közvetlenül szolgál ki minden érdeklődőt, kisebb mennyiség esetén pedig megbízható kereskedőt ajánlunk, aki le is szállítja Önnek a keresett termékeket kedvező áron.

Amennyiben Ön magánszemély sajnos nem tudjuk közvetlenül kiszolgálni, mivel infrastruktúránk nem teszi lehetővé darabáru forgalmazását, viszont szívesen ajánlunk Önnek olyan kereskedőt akinél megtalálható a keresett termék és kedvező áron meg is vásárolható.

Érdekességek a PVC (KG) csövekről

PVC csövekAz első PVC csöveket még a múlt század harmincas éveiben, Németországban fektették le. Bár ezek a PVC csövek azóta – természetesen – már le lettek cserélve, több mint 75 év alatt sem mentek tönkre. A mi készletünkben található PVC csövek élettartama is garantáltan el fogja érni az 50 évet!

Kültéren, a csatornarendszereknél a leggyakrabban használt csatornacső típus a PVC KG cső, mely tokos, gumigyűrűs kötéssel rendelkezik, így nem igényel helyszíni megmunkálást. A KG csövek ragaszthatóak, ám csak oldó ragasztót szabad használni hozzájuk, és csak úgy, ahogyan azt a gyártó előírja. Összetételüknek köszönhetően hosszú életűek és strapabíróak, sőt, a remek ellenálló képességen túl még karbantartási költségük sem nagyon van, szemben más termékekkel, melyek javíttatására akár évente vagyonokat kell költeni.

Ha igazán ellenálló, hosszú életű PVC KG csöveket és idomokat szeretne vásárolni egy csatornarendszer kiépítéséhez, ne habozzon! Keresse fel munkatársainkat és kérjen ajánlatot!

 

Öntözőrendszert szeretne kiépíteni? Ne feledkezzen meg a KPE csövekről!

pestan.eu.19marcKertépítéskor gyakran felmerül az igény a megrendelők részéről, hogy a munkálatok során a kivitelezők gondoskodjanak a megfelelő öntözőrendszer telepítéséről is. Ebben az esetben minőségi, strapabíró alapanyagokra lesz szükség, például KPE csövekre, hiszen csakis így lesz időtálló a rendszer.

A KPE csövek olyan kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek, amik hozzájárulnak az öntözőrendszerek tartósságához: masszívak, képesek ellenállni a szélsőséges hőmérsékletingadozásnak, és még az erős napsugárzással is fel tudják venni a harcot, hiszen ellenállnak az UV sugárzásnak is. A KPE csövek esetében kevés az esély arra, hogy idő előtt tönkremennének, aminek köszönhetően az öntözőrendszer teljes mértékben ki fogja tudni szolgálni az adott terület vízigényét.  A KPE csövek gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, könnyen kezelhetőek, így a felhasználásukkal hamar ki lehet építeni a kert öntözőrendszerét. 

Ha Önnek is szüksége van KPE csövekre, szerezze be kínálatunkból a szükséges mennyiségben, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Korszerű mosdót szeretne kialakítani? Válassza hozzá a Fluenta falon belüli WC szettet!

Korszerű mosdót szeretne kialakítani? Válassza hozzá a Fluenta falon belüli WC szettet! Ahhoz, hogy egy ingatlanban korszerű mosdót lehessen kialakítani, olyan szaniterekre és fürdőszobai berendezésekre lesz szükség, amelyek a modern igényeknek megfelelően kerültek legyártásra. Ha Ön a közeljövőben szeretné korszerűsíteni fürdőszobáját, ezen belül is a mellékhelyiséget, ehhez mindenképp a Fluenta falon belüli WC szettet válassza!

A Fluenta falon belüli WC szettek minden olyan elvárásnak megfelelnek, amelyek manapság felmerülhetnek a mellékhelyiség felújításával kapcsolatban. Ahogy a termékek nevéből kikövetkeztethető, a Fluenta vécék vízvezetékei falon belül helyezkednek el, ez pedig igencsak esztétikus megoldás a mellékhelyiség modern kialakításához. A Fluenta falon belüli WC szettek könnyedén alkalmazkodnak az adott helyiség kialakításához, ennek köszönhetően még sarokba is egyszerűen beépíthetőek; velük nem kell semmilyen kellemetlen kompromisszumot kötnie.

Tapasztalja meg Ön is a Fluenta falon belüli WC szettek előnyeit! Megvásárlásukhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Tudjon meg többet a hangszigetelt csövekről!

Tudjon meg többet a hangszigetelt csövekről!Manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap az újépítésű társasházak esetében a zajcsökkentés, ugyanis a korábban épült házak esetében a tulajdonosokat rendkívül zavarja az, ha hallják, hogy szomszédaik éppen fürdenek, vagy egyéb dolgaikat végzik, hiszen mindenki más és más életritmusban él. Ehhez az elváráshoz az építési anyagok gyártói is igyekeznek alkalmazkodni, aminek köszönhetően manapság már hangszigetelt csövek is kaphatóak!

A hangszigetelt csövek épületen belüli lefolyórendszerek esetében töltik be rendeltetésszerű szerepüket, ahol a rendszer zajának csökkentésére van szükség, ez pedig egyre több ingatlan esetében elvárás, és nem csak a társasházakban, hanem az irodahelyiségekben is. A hangszigetelt csövek megfelelő csatlakozókkal alkalmazva bármilyen szennyvíz elvezetésére alkalmasak, a hangszigetelés eléréséhez pedig gumis bilincs alkalmazására van szükség.

A hangszigetelt csövek a zajcsökkentésen túl masszívak és strapabíróak is, így éveken keresztül képesek kiszolgálni a lakók szükségleteit. Ha felkeltette érdeklődését a termék, és beszerezné kínálatunkból, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Strapabíró csöveket keres? A PPHT rendszerek gondoskodnak a tökéletes vízelvezetésről!

Strapabíró csöveket keres? A PPHT rendszerek gondoskodnak a tökéletes vízelvezetésről! Bizonyos háztartási gépekkel kapcsolatban, mint például a mosogató-, vagy mosógépek, igazi kihívást jelent a vízelvezetés, hiszen a csöveknek ellen kell állniuk a különböző hőmérsékletű és összetételű folyadékoknak, amelyek a berendezésekből jönnek. Szerencsére, nem kell sokáig gondolkozni a megoldáson, ugyanis a PPHT rendszerek tökéletesen gondoskodnak a gépek vízelvezetéséről.

A PPHT lefolyó csövek a tulajdonságaiknak köszönhetően képesek arra, hogy hosszú éveken át gondoskodjanak a mosogató- és mosógépek vízelvezetéséről. A PPHT rendszerekről köztudott, hogy magasabb hőfokot is bírnak, ráadásul ellenállnak a savaknak és az agresszív gázoknak, így egyhamar nem mennek tönkre. A PPHT rendszerek könnyedén a körülményekhez igazíthatóak, ugyanis, ha nincs lehetőség a falon belüli elvezetésre, akkor bilincsek alkalmazásával azon kívülre is telepíthetőek.

Tapasztalja meg Ön is PPHT rendszerek előnyeit, a csövek megvásárlásához pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 16 Aug 2018
  • Ajánlatunk ivóvíz- és csatornahálózatokhoz: Pinned: 20 Jul 2018
  • Pinned: 22 Jun 2018
  • Ismertető a Pestan PVC (KG) csatornacsövekről: Pinned: 25 May 2018
  • Pinned: 20 Apr 2018
  • Pinned: 19 Mar 2018
  • Pinned: 16 Feb 2018
  • Pinned: 15 Dec 2017
  • Pinned: 23 Nov 2017
  • Pinned: 16 Oct 2017